Logo NO

Om Eurofusion AS

Knut Erik Walle og Torkel Erikstad startet Eurofusion AS (EFAS) i 2006. De to kollegaene hadde da 25 års erfaring i fra plastmaterialer, rørsystemer og fra første dag var deres øyne rettet mot Havbruk og VA.

Vårt løfte

Vi leverer kvalitet tilpasset kundens behov. Vi kan markedet og er best på å anbefale og levere skreddersøm når standardløsninger ikke gjør susen. Kombinasjon av kvalitet med høy teknisk- og systemkompetanse iblandet høy servicegrad.
Vi er spesialister på fremføring til alle landets avkroker. Velsmurt logistikk gir hurtig levering.

Markedets bredeste og beste sortiment

Vi fører markedsledende termoplastprodukter uten korrosjon og med lang levetid. Fokus er på rør/rørdeler/tilbehør, ventiler og ventilsystemer. Det finnes knapt et smolt-/landanlegg i Norge som ikke har installert våre produkter.
Vi har markedets bredeste og beste sortiment levert fra lager i Norge – inkludert komplette produktgrupper. Dette gir svært korte leveringstider, og muligheten til å realisere prosjekter kostnadseffektivt.

Historien

Knut Erik Walle og Torkel Erikstad startet Eurofusion AS (EFAS) i 2006. De to kollegaene hadde da 25 års erfaring i fra plastmaterialer, rørsystemer og fra første dag var deres øyne rettet mot Havbruk og VA.

Behovet i markedet for kompetanse og service utover kvalitetsprodukter gjorde at EFAS raskt ble godt mottatt. I dag er EFAS en markedsledende ledende leverandør av komponenter og rørsystemer. Mye av grunnen er at gjennom kunnskap, design og leveringsdyktighet er EFAS en partner til å stole på.

Det var den gangen også tydelig at store aktører var i ferd med å flytte sine logistikksentre ut av landet og det ville bli problematisk for produkttilgangen for norske virksomheter. Derfor ble det besluttet å være raskt leveringsdyktige på et stort produktspekter her hjemmefra. Vi har i dag mer enn 20.000 varelinjer i vårt sortiment og 6000 produkter på lager i Norge.

Behovet for større og mer effektive lokaler har etter hvert tvunget seg frem og høsten 2020 flyttet vi inn moderne lokaler på Vestby – landets største logistikksenter.

I dag har vi 17 serviceinnstilte medarbeidere som kan produktene og markedet. Vi er opptatt av tilføre nye produkter og løsninger når behovene oppstår og deltar aktivt i produktutvikling med produsenter. Med inngående oversikt over produsenter av termoplastprodukter globalt er vi godt skodd til å anbefale kvalitetsprodukter og skreddersøm der det trengs.

Unike løsninger

Alle ser etter standardløsninger i disse dager. Men de største gevinstene finnes ofte i unike tilpassede løsninger.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på vårt netttsider, blant annet til statistiske og ytelsesmessige formål. Ved å ta i bruk sidene aksepterer du dette.