En ledende bedrift innen termoplastprodukter,
med vekt på nyskapning, teknologi og kompetanse.

Kommunale vannsystem

Høykvalitets PP-hurtigkoblinger, elektrosveisedeler og ventiler i et omfattende utvalg størrelser og konfigurasjoner laget for høyt trykk (opp til 16 bar).

Plasson PP-Hurtigkoblinger

Plasson PP-Hurtigkoblinger tilbyr løsninger for å koble sammen PE-rør (i tillegg PP, PVC, C-PVC og plast mot metall). Koblingene brukes til å transportere vann og andre væsker i urban/interurban infrastruktur; industri, gruvedrift, landskaps- og jordbruksapplikasjoner, og for å transportere kommunikasjonslinjer.

Plasson PP-Hurtigkoblinger er utviklet for å tåle arbeidstrykk opp til PN16 bar, og inkluderer også ventiler som muliggjør regulering av strømmen. Programmet er meget omfattende, og leveres i dimensjonsområdet fra d16 -d160 mm.

Trykkrørsystemer

Elektrosveis

Plassons elektrosveiserørdeler er utviklet for å gi høykvalitets sammenføyninger, og optimal systemlevetid for polyetylen rørsystemer. Dette automatiserte systemet har vist seg å være det mest økonomiske takket være lav risiko for operatørfeil. Systemet inkluderer et omfattende utvalg av elektrorørdeler, tilbehør og produkter som Excess Flow Ventil/Gass avbruddsventil, og det innovative anboringsklammeret fra Plasson. 

Verktøy og elektrosveisemaskiner

Plasson tilbyr kvalitetsverktøy og elektrosveisemaskiner som muliggjør en enkel installasjon. Plassons elsveisemaskiner opererer med basis i datastyrt elektrosveising med minimal risiko for operatørfeil. Plassons elsveisemaskiner er den mest økonomiske løsningen for pålitelig elektrosveising. 

Smartsystem - Plassons elektrosveisesystem

Alle Plassonprodukter er utviklet for å levere et "state-of-the-art " elektrosveisesystem for sammenføying av polyetylenrør. Plassons elektrorørdeler er del av en komplett elektrosveise-smartsystem. Hele elektrosveiseprosessen blir utført og er fullstendig kontrollert av det datastyrte elektrosveiseapparatet. Dette garanterer en sikker og pålitelig sammenføyning. 

Fordeler med Plassons elektrosveisesystem:

  • Overlegent design: Full integritet i sammenføyningene .
  • Automatisk elektrosveiseapparat: Reduserer potensielle operatørfeil.
  • Kompatibilitet: Mellom Plassons elektrosveisesystem og andre elektrofusjon system gjennom datastyrt strekkodesystem.
  • Enkel installasjon: Med Plassons enkle, tilpassede verktøy.
  • Høy kvalitet:  Sikres gjennom kontinuerlig produktutvikling og de mest moderne testmetoder. 

Fordeler med Plasson elektrorørdeler:

  • Rørsammenføying: - Plasson elektrosveiserørdeler har lang penetreringsdybde og store smeltesoner, noe som sikrer en høykvalitetssammenføyning.
  • Mest økonomisk – Økonomiske fordeler er et resultat av en integrert systemkvalitet og innovasjon. Dette inkluderer det datastyrte smartsystemet med redusert fare for operatørfeil.
  • Høy ytelse – Dokumenterbar høy ytelse i gass- og vanndistribusjon, og i industriell anvendelse.
  • Overlegen service – Plasson gir enestående service basert på over 40 år i bransjen.

Avløpssystemer

         coex

         PKS rør

         Simofuse

No-Dig